Visagie

In 2013 heb ik mijn kennis uitgebreid met een cursus epileren met touw en een opleiding visagie.

EPILEREN 
Epileren doe ik met touw, dit is een hele oude techniek. Het werkt snel en efficiënt. Door epileren met touw krijg zelfs de lichte haartjes die je amper ziet weg! Epileren met pincet epileren is uiteraad ook mogelijk.

VERVEN 
Voor het verven gebruik ik RefectoCil, een verf die speciaal voor ontwikkeld is voor het verven van wenkbrauwen.
Van beide behandelingen heb je 4 tot 6 weken plezier van.

MAKE-UP 
Voor make up heb ik altijd al veel intresse gehad, daarom besloot in 2012 een studie visagie te starten. Niet alleen uit intresse maar ook om mijn klanten een totaal pakket te kunnen aanleveren. Denk hierbij aan bruidjes, feestje of fotoshoots… van dag make up tot glamour make up met kunstwimpers of wimperstukjes. Ik werk met verschillende merken o.a. Zoeva, Jean marin en FM Group.

Make-up en parfum van FM group zijn ook verkrijgbaar via Haarstylist Robin. Heeft u intresse? Laat mij dit weten, dan neem ik de geurmap en eventueel make up folder voor u mee bij de eerst volgende afspraak. Deze producten gaan op bestelling.

Deze behandelingen zijn alleen mogelijk in combinatie met een andere afspraak. Heb je vragen over 1 van de behandelingen? Twijfel niet en neem contact met mij op, ik beantwoord je vragen graag.