Bruid

Het is zover, je gaat trouwen!

Dit wordt een van de mooiste dagen van je leven. Daar kan ik als kapper en visagist natuurlijk iets aan toevoegen om jou dag extra mooi te maken.

De meesten bruiden willen graag een proefkapsel en/of proef make-up om te bekijken wat het moet worden op de grote dag. Dit gebeurt zo’n 6 weken voor de bruiloft, maar kan natuurlijk naar wens ingepland worden. Het is handig om van te voren al goed na te denken wat je wilt, want er zijn genoeg opties! Je kan eventueel ook plaatjes zoeken van wat je mooi vind, zodat we dit dan kunnen bespreken. Denk ook na over haar accessoires, je kan kiezen voor bruidsstekers met parels/ strass steentjes, lint in kleur van je jurk, een corsage of een bloem uit je boeket verwerkt in het haar…

Bij Haarstylist Robin kun je verschillende pakketten kiezen, je kunt voor een losse behandeling kiezen maar ook voor een pakket met alles erop en eraan. Je kan dus nemen wat je zelf wilt, alleen haar of als je juist niet van meerdere personen afhankelijk wilt zijn is het ook mogelijk om haar en make-up te nemen. Ik werk altijd met een voorschot, dit moeten worden voldaan na het proefkapsel. Tevens heb ik leuke haar accessoires te koop, zoals bruidsstekers en dergelijke.

Wil jij graag dat jij er op en top uitziet op deze speciale dag? Bekijk dan hier onze pakketen.
Nieuwsgierig naar mijn portfolio? Bekijk het hier.
Heeft u nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Dan kun je altijd contact opnemen.