Bent u op zoek naar een goede thuiskapster? Of heeft u interesse in extensions? Dan bent u op de juiste website!

Haarstylist Robin is een zelfstandig abulant kapster, opgestart in 2012. In 2006 heb ik mijn diploma all round kapper behaald. Regelmatige neem ik deel aan trainingen. Door het gebruik van professionele producten van Indola is de kwaliteit te vergelijken met die van een kapsalon. Het spreekt voor zich dat ik alleen op afspraak werk, dit doe ik vanuit Wouw en ongeveer 15 km daar om heen.

Buiten alle standaard behandelingen van een kapper, doe ik ook extensions, wenkbrauwen en visagie. U kunt hier alles over vinden op deze website.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Like mijn facebookpagina Haarstylist Robin en blijf op de hoogte van leuke actie’s, verlotingen en foto’s van mijn werk.